Pups, pupjes, puppy's... hoe dan ook: schattig!Pups begin 2025!


 

Mocht u interesse hebben in een pup, dan raad ik u aan om eerst goed alle informatie over het ras te lezen. Niemand heeft baat bij een impulsaankoop, vooral de puppy niet! De dalmatiër is een ras dat veel aandacht en beweging nodig heeft en uitgroeit tot een sterke hond.

 

De pups worden in huis geboren en zullen hier binnen opgroeien tot ze naar hun nieuwe baasjes mogen vertrekken. Op deze manier zijn ze steeds onder toezicht en worden ze gesocialiseerd. Ze zullen de nodige aandacht krijgen, vele speeltjes ontdekken en als ze oud genoeg zijn, gaan ze op avontuur in een stukje van de tuin. Als de tijd rijp is, zullen ze kennis maken met de andere volwassen honden en enkele korte uitstapjes maken om kennis te maken met de buitenwereld en andere omgevingen ontdekken, de auto, vreemde mensen, de dierenartspraktijk, het bos of op stal voor een fotoshoot...

 

Gedurende de 8 weken dat de pups hier opgroeien, worden er vele foto's genomen en filmpjes gemaakt.  Zo kan u uw pup helemaal zien opgroeien en u bent welkom om uw pup te komen bezoeken vanaf dat ze 3 weken oud zijn. Alle pups vertrekken gezond, gevaccineerd/getitterd, ontwormd, met BAER-test, chip, vaccinatieboekje en puppypakket. De stamboom zal u naderhand ontvangen. 

 

Voor u is de keuze van de fokker even belangrijk als voor de fokker de keuze van de pupkopers. We willen een goede match maken tussen de pup en het nieuwe gezin. Vandaar maak ik graag vooraf kennis met jullie zodat ieders verwachtingen besproken kunnen worden. 

 

Als fokker blijft ik levenslang ter beschikking voor alle vragen omtrent uw puppy. Verantwoordelijke fokkers doen er alles aan om pups een goede thuis te garanderen. 

 

Heeft u interesse in een pup, dan kan u op de wachtlijst staan. Liefst maak ik vooraf kennis met u. Als er pups zijn, kijken we samen welke pup het best bij u past. 

 

Ik ben lid van de Koninklijke Belgische Club voor Dalmatische Honden. Ik zal fokken volgens de regels van de wet, de Sint-Hubertus en de rasclub. AUB, koop zeker geen pup via een zoekertje op internet of in een winkel, steun deze broodfok niet. Koop enkel een pup bij een serieuze fokker, die een heel leven lang goed zorgt voor zijn honden De aankoopprijs ligt hoger dan in een winkel, maar deze fokkers doen er alles aan om hun honden een heel leven lang enkel het beste van het beste te geven. Ga langs bij de fokker en overtuig jezelf ervan of de honden het goed hebben of enkel dienen om pupjes te produceren... Vraag waar de pups opgroeien en wat er met de moederhond gebeurt als ze geen nestjes meer zal hebben. De toekomst van de honden ligt op die manier ook in jouw handen.