Caldecacre Rumours N Gossip


Caldecacre Rumours N Gossip  'Salsa'
Caldecacre Rumours N Gossip

Roepnaam: Salsa

Titels: Belgisch Jeugd Kampioen, Luxemburgs Jeugdkampioen, Benelux Winster, Belgisch Kampioen, Top Dog 2016, Internationaal kampioen 

 

Vader: Caldecacre Chimango

Moeder: Be A Star De Los Perros Santos

Fokker: Louise Clement (GB)

 

Geboortedatum: 29/12/2013 - 09/08/2022

Geslacht: Teef

Kleur: Wit-zwart

BAER: +/+

HD: A

Lemon: E/E lemon-vrij

Volledig gebit

DNA-profiel aanwezig

Fokcertificaat aanwezig

 


Salsa is een echte diva die geniet van alle aandacht. Een echte spring in het veld die niet onopgemerkt blijft. Met haar engelachtige blik krijgt ze al haar fratsen vergeven. Putten graven, kleding stelen, houten stokken versnipperen in de zetel... Of duurdere hobby's: tijdens onze fotoshoot momenten op wandeling steelt ze de tas van mijn fototoestel (met lenzen erin!!) en loopt ze er heel blij mee weg in het veld. Gegarandeerd dat 'mama' dan wel het achtervolgspelletje meespeelt!!

 

Maar het liefst van al eet ze haar vriendinnetjes op. Amy en Gipsy, respectievelijk een beagle en een Jack Russell, hebben haar opgevoed als ze nog maar een klein pupje was. Salsa tuimelde steeds onder deze felle meisjes die haar beste vriendinnetjes zijn geworden. Nu zij groter is, neemt ze wraak en iedere gelegenheid om haar vriendinnetjes 'op te eten' en door het zand te sleuren is goed. De grimassen van dit komieke trio tijdens hun ruwe spel hebben al heel veel leuke foto's opgeleverd. 

 

Als ze eindelijk moe is, laat deze prinses haar zachte kant zien en dan kan ze nergens zo goed slapen als op mijn schoot, dan moet alles en iedereen plaats ruimen, want zij MOET op schoot. En wie ben ik om haar dat te weigeren als ze mij zo lief en zielig aankijkt? 

 

Op show is Salsa een vedette. Hoe onstuimig ze thuis en op wandeling is, op show kent ze haar job en laat zien dat ze ook een opgevoede dame kan zijn. Haar mooie hoofdje en prachtige bevlekking kan vele keurmeesters bekoren. Ze heeft heel mooie hoekingen en draaft vlot door de ring. 

 

Caldecacre Rumours N Gossip is geboren uit een nest van 8 pups waarvan één kopvlek en één half blauw oog. 7 pups zijn +/+ en één pup is +/- horend. Uit haar nest wordt haar broer Knox met succes in Zweden geshowed en haar zus Whisper wordt met succes uitgebracht in Zuid-Afrika. Een ander broertje heeft al een dekking achter de rug.  

 

Als u foto's wil zien van Salsa in haar vrije tijd, klik hier, als u foto's wil zien van op show en haar gangwerk, klik hier


09/08/2022 werd de moeilijkste dag van mijn leven. Op veel te jonge leeftijd is Salsa uit mijn leven gerukt. Ze blijft voor altijd mijn grootste liefde en wordt elke dag gemist. Ze was mijn alles, mijn soulmate, een deel van mezelf... We hadden enkel mekaar nodig om gelukkig te zijn. Ze laat een immense leegte achter. Love you to the moon and back, and so much more.... Miss you my Love...