Jazz Singer van Genera Nova


Jazz Singer van Genera Nova

Roepnaam: Jazz

Titels: Belgisch Kampioen, Top Dog 2015

 

Vader: Multi. Ch. Udarny Blues S Nevskih Ostrovov

Moeder: Quendel Vom Gramzower Kloster

Fokker: A.E.M. Van Vlodrop-Karpinski

 

Geboortedatum: 12/04/2011

Geslacht: Reu

Kleur: Wit-zwart, homozygoot zwart B/B

BAER: +/+

HD: A

Lemon: Lemon-vrij E/E

 

Volledig gebit

DNA-profiel aanwezig

Fokcertificaat aanwezig


Jazz is een krachtige reu met een gouden karakter. Hij is mijn beste vriend die mij overal volgt in huis. Een reuze knuffelbeer die nog steeds graag op schoot komt en kan vragen om niet te stoppen met aaien... Een grote stoere reu met een peperkoeken hart... Als ik van huis ga, laat ik hen met een gerust hart achter, hij zal zijn roedeltje en huis wel in de gaten houden.  

 

Hij is altijd klaar voor een spel en vindt het perfect om het slachtoffer te worden van het brute spel van Salsa of andere jonge honden die hem proberen te overmeesteren. Dan gooit hij zich vol overgave op grond en laat het jong grut over hem heen lopen... 

 

Ten opzichte van andere volwassen reuen heeft hij een zacht karakter, we gaan regelmatig wandelen met andere intacte reuen en dat verloopt steeds prima. Ook met andere reuen die we tegen komen op wandeling, is het geen probleem. Hij is echt geen ruziemaker.

 

Deze sterke reu is zeer sportief en houdt van de urenlange wandelingen, fietsen, naast het paard meelopen, zwemmen en apporteren. Onvermoeibaar en altijd razend enthousiast. Een echte dalmatiër dus!

 

Jazz Singer van Genera Nova is een krachtige, goed bespierde reu met uitstekend pigment. Dat pigment heeft hij overgenomen van zijn beide ouders. Zijn moeder heeft 4 nestjes gekregen waarvan ALLE puppen beiderzijds horend zijn. Jazz komt uit haar laatste nestje van 10 pups, waarvan 9 in leven en op een kopvlek na een foutloos nest.

 

Jazz heeft goede hoekingen, stevig bone en een mooie sterke toplijn. Hij heeft een aansprekend hoofd en een mooi front. Hij draaft krachtig, soepel en ruim.

 

Zijn pups hebben allemaal die sterke toplijn, mooie hoekingen, een aansprekend hoofdje en uitstekend donker pigment. 

 

Jazz dekt enkel teven die in orde zijn met stamboom en BAER test.

 

Voor vele foto's van Jazz kan u hier terecht, voor showfoto's en foto's van zijn gangwerk, hier.


Op 14 augustus 2023 hebben we afscheid moeten nemen van Jazz. Jazz is nu terug bij Salsa en Indy zoals vanouds. 
Dit trio was zo hecht en het begin van een nieuw leven voor mij. Ik ben hen eeuwig dankbaar en mis hen elke dag.