A Spottified Quest For La Dolce Vita


A Spottified Quest For La Dolce Vita

Roepnaam: Dolce

Titels: Benelux Junior Winster´18, Belgisch jeugdkampioen

 

Vader: Int ch. Daumont Standing Ovation

Moeder: Be ch Caldecacre Rumours 'N Gossip

Fokker: Julie Pluymers

 

Geboortedatum: 08/08/2017

Geslacht: Teef

Kleur: Wit-zwart

BAER: +/+

HD: A

Lemon: E/E lemon-vrij

Volledig gebit

DNA-profiel aanwezig

Fokcertificaat aanwezig

 

Dolce is de jongste telg van de familie. Ze heeft zelf gekozen om bij ons te blijven. Elke keer opnieuw ontsnapte ze uit de puppyren om gewoon bij de grote honden te kunnen gaan zitten. Deze Houdini heeft voet bij stuk gehouden en ons hart doen smelten. Haar plekje in de zetel was al veroverd!

 

Dolce komt uit een nestje van 8 pups. Het hele nest was beiderzijds horend en er waren geen blauwe ogen. Wel twee kopvlekken. Verschillende pups uit dit nestje zullen geshowed worden en hopelijk de fokkerij ingaan. Dolce heeft een donker pigment en mooie belijningen en een ruim uitgrijpend gangwerk. 

 

Momenteel is dit dametje aan het puberen en haalt ze nog wat kattekwaad uit, maar zo hoort het ook! Houdini spelen blijft haar favoriete bezigheid en behendig klimt ze over de draadpanelen waar ze normaal gezien achter zou moeten blijven. In de zetel ligt ze liefst op de rugleuning achterop mijn hals, dan kan ze rustig meekijken met wat ik op FB schrijf...

 

In de tuin graaft ze graag her en der putten, waarschijnlijk wil ze deze zomer graag mooie bloemetjes planten. Al de takken die van de bomen vallen, versnippert ze ook professioneel, liefst in de zetel, al begint ze te begrijpen dat ik liever heb dat ze dat buiten doet. 

 

Met andere honden speelt ze heel graag, vooral rollenspelletjes waarbij ze graag krokodil speelt. Of in staarten happen, ge-wel-dig toch? Als de andere honden haar duidelijk maken dat ze een stapje te ver ging in haar spel, gooit ze zich vol overgave op grond en toont haar tandpastaglimlach waardoor ze meteen vergeven word.

 

Dit gekke meisje zal eerst mogen uitgroeien en showen alvorens ze, als alles naar wenst gaat, haar eigen pupjes mag verwelkomen.